Hoe werkt zo'n online verkoop?

26 september '17

Je kunt tegenwoordig alles online vinden, dus waarom niet de complete verkoopinformatie van een nieuwe woning? Op het moment dat de verkoop start zetten wij daarom alle stukken over de woningen online. Zo kun je makkelijk alles bekijken wanneer jou dat uitkomt.

Alles digitaal te vinden

Op de dag dat de verkoop start ontvang je per email een nieuwsbrief. Je moet dan wel een account hebben aangemaakt in de Mijn Eigen Huis omgeving én je belangstelling voor deze woningen hebben aangegeven. Dat doe je door op het hartje te klikken bij je favoriete woningtype. 

In die nieuwsbrief staat een link naar alle verkoopstukken. Hier vind je alles wat je nodig hebt om een volledig beeld te krijgen van de woningen. Denk hierbij aan de prijslijst, meer-/ minderwerklijst, de afwerking van de woningen, maar ook de koopovereenkomst. Deze informatie is te eenvoudig downloaden. Je kunt deze stukken dus thuis vanaf de bank bekijken wanneer jou dat uitkomt.

Online je voorkeuren doorgeven met MEH

Nadat je de stukken hebt doorgenomen, ga je online je voorkeur voor je favoriete woning(en) doorgeven via de Mijn Eigen Huis omgeving. Hier hoef je alleen nog maar je 5 meest favoriete bouwnummers op te geven. Gegevens over jezelf die je eerder hebt aangegeven staan al ingevuld. Eventuele nog ontbrekende gegevens kun je aanvullen. Handig hè? En het scheelt je weer een wandeling naar de brievenbus of makelaar om een formuliertje in te leveren.

Je voorkeuren kun je doorgeven tot aan de zogenaamde sluitingsdatum. Dit is de uiterste datum waarop alle inschrijvingen van belangstellenden bij ons binnen moeten zijn. Welke datum dat precies is, hoor je op de dag dat de verkoop start.

Wie is de makelaar ?

Nadat de toewijzing van de woningen is gedaan, kun je dat zien in je Mijn Eigen Huis account. Als je een optie toegewezen hebt gekregen, belt Lelieveld makelaardij uit Oisterwijk je om een afspraak te maken voor een verkoopgesprek. Mocht je vooruitlopend hierop al willen weten wat je huidige woning waard is? Dan kun je nu al bij hen terecht voor een vrijblijvend advies.

  Hoe worden de woningen toegewezen?
  Meer over de Mijn Eigen Huis omgeving