Planning KVL Dorp

De buurt KVL Dorp komt achter de Leerfabriek en het U-gebouw. Hier komen zowel koop- als huurwoningen. De woningen krijgen verschillende kleuren metselwerk, een aantal ronde raampjes en luiken. Deze details geven deze wijk een dorpse uitstraling. 

image alt

KVL Dorp fase 1 - verkocht

Er zijn verschillende woningtypes in KVL Dorp, maar hoek- en rijwoningen én 2 onder 1 kap woningen komen het meest voor in deze buurt van KVL. De verkoop van de 1e fase met 50 woningen startte in oktober 2017. Alle woningen van deze fase zijn opgeleverd in de zomer van 2020.

image alt

KVL Dorp fase 2 - verkocht

Slechts 13 woningen werden aangeboden in fase 2 van KVL Dorp. Op 1 vrijstaande woning na allemaal 2 onder 1 kapwoningen. In dezelfde architectuur en in verschillende groottes net als in de eerste fase. In 2018 startte de verkoop en alle woningen zijn inmiddels opgeleverd. 

image alt

KVL Dorp fase 3 - verkocht

De laatste fase van KVL Dorp is vanaf 26 oktober 2021 in verkoop. Fase 3 bestaat uit 19 hoek- en rijwoningen en vormen het sluitstuk van KVL. Alle woningen zijn verkocht en de bouw is medio april 2022 gestart. Na deze 3e en laatste fase komt er geen nieuw aanbod meer in KVL Dorp.

Woningen
Heb jij al een account? Mijn Eigen Huis
Hier wonen? Bekijk het aanbod