KVL Dorp
Logo Logo

Planning KVL Dorp

De buurt KVL Dorp komt achter de Leerfabriek en het U-gebouw. Hier komen ruim 110 woningen, zowel koop- als huurwoningen. De woningen krijgen verschillende kleuren metselwerk, een aantal ronde raampjes en luiken. Deze details geven deze wijk een dorpse uitstraling. 

Start verkoop

Er komen verschillende woningtypes in KVL Dorp, maar hoek- en rijwoningen én 2 onder 1 kap woningen komen het meest voor in deze nieuwe buurt van KVL. De 1e fase van 50 woningen in KVL Dorp is in oktober 2017 in verkoop gegaan. Alle woningen zijn verkocht. Naar verwachting worden de 1e woningen van fase 1 nog voor de zomer van 2019 opgeleverd.

De 2e fase met 13 nieuwe koopwoningen in KVL Dorp is sinds medio december 2018 in verkoop. Kijk onder het kopje woningen voor het actuele woningaanbod. De verhuur van 32 huurwoningen in deze fase start naar verwachting in Q3 - 2020. 

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.