Dorpse gemoedelijkheid in KVL Dorp

KVL Dorp

Aan de noordrand van het historische terrein van de Koninklijke Verenigde Leder in Oisterwijk verreist een nieuw dorp. Aan de rand van deze wijk haken sluiten wonen en ambachtelijke bedrijvigheid op elkaar aan. De ruim opgezette (rij)woningen onderscheiden zich door de kleur van het metselwerk. De tintverschillen binnen een rij woningen worden zorgvuldig op elkaar afgestemd. Een écht dorp!

image alt

Brabantse gastvrijheid

De nieuwbouwwoningen in KVL Dorp worden een verlengstuk van het Oisterwijkse dorp. In deze wijk worden circa 100 nieuwe woningen gebouwd. De woningen krijgen een meer dorpse uitstraling waarbij sommige woningen luiken krijgen of ronde raampjes. Er komen voornamelijk rij- en hoekwoningen en 2 onder 1 kapwoningen aan kleinere straatjes. De Brabantse gastvrijheid herken je straks heel duidelijk in KVL Dorp.

image alt

Meerdere fases

De meeste woningtypes in KVL Dorp zijn hoek- en rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. Het gevels variëren in kleur en vorm. KVL Dorp wordt in 3 fases aangeboden. De 1e fase bestaat uit 50 woningen. In fase 2 staan zowel huur- als koopwoningen. Alle woningen zijn verkocht.

Woningen
Meer weten over de planning? Bekijk de planning van KVL
Is KVL Dorp ook iets voor jou? Woningen in KVL Dorp