Thuis in KVL West

Opgeleverd

Woonwijk KVL West

Deze kindvriendelijke wijk is qua bouwstijl geïnspireerd op het chique karakter van Oisterwijk met woningen in de jaren 30 stijl. Opvallend zijn de forse dakoverstekken, bloembakken bij de erkers, gemetselde muurtjes, groene haagjes en Delftse stoepjes. De wijk heeft hierdoor een gezellige en dorpse sfeer gekregen. Nog een voordeel is dat het centrum van Oisterwijk op loopafstand ligt. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat dit een hele fijne plek is geworden om te wonen. Alle woningen in KVL West zijn verkocht, maar wil je toch in KVL wonen? Kijk dan eens bij de wijken Centraal en KVL Dorp.

image alt

Fase 1: 42 woningen

Het aanbod uit fase 1 bestond uit hoek- en rijwoningen, woningen voor starters, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. In april 2015 ging de verkoop van start. In januari 2016 startte de bouw en in juni 2017 zijn de woningen opgeleverd.  

image alt

Fase 2: 39 woningen

Het aanbod uit fase 2 bestond ook uit hoek- en rijwoningen, woningen voor starters, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. In juni 2016 ging de verkoop van start. In februari 2017 startte de bouw en in juni 2018 zijn de woningen opgeleverd.  

Bouwkavels: 5

De vrijheid hebben om zelf je eigen droomwoning te realiseren. Dat was mogelijk op 5 vrije bouwkavels in KVL West. Natuurlijk waren er daarbij wel zaken om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan kleurgebruik, hoogtes en het soort dakvorm. En ook dat de bouwstijl goed moest aansluiten bij de overige woningen. In maart 2020 startte de verkoop en de laatste kavel werd verkocht in juli 2021.

Wat is er nog te koop in KVL? Bekijk het aanbod in KVL Centraal
Wat komt er nog meer in KVL? Bekijk de woningen in KVL Dorp