handtekening KVL Dorp

1e handtekening staat!

25 oktober '17

De verkoop van de 1e fase in KVL Dorp met 50 woningen startte begin oktober. Half oktober vond de toewijzing plaats en nu, anderhalve week later, hebben de eerste kopers hun handtekening gezet onder het koopcontract van hun droomwoning. Op naar weer een mooie, nieuwe wijk in KVL!

Zijn er nog woningen vrij?

"We merken dat de interesse voor met name de tussen- en hoekwoningen in KVL Dorp groot is", zegt Martijn Vogelaars, verkoopmanager van BPD. "Goed te zien, want we hebben in KVL Dorp ook extra veel hoek- en tussenwoningen. Maar natuurlijk zijn er ook 2-onder-1-kap woningen en vrijstaande huizen in KVL Dorp te koop."

Onder het kopje Woningen kun je zien welke bouwnummers vrij zijn. Voor die woningen is momenteel ook geen reservekandidaat. Heb je interesse in één van die woningen? Neem dan contact op met Lelieveld makelaardij of met Martijn Vogelaars van BPD.

Komt er nog een vervolgfase?

In KVL Dorp komen nóg ongeveer 50 woningen. Soortgelijke woningen als nu in de 1e fase. Naar verwachting gaat de volgende fase in KVL Dorp medio 2018 in verkoop.