Bouwupdate februari 2023

15 februari '23

De hoogste tijd voor een bouwupdate van de 19 woningen in KVL! Dat de vorige bouwupdate alweer even is geleden, betekent niet dat de aannemer de afgelopen maanden stil heeft gezeten. Er is namelijk weer veel werk verzet op de bouwplaats van KVL. In dit bericht hebben we een kleine samenvatting voor je gemaakt. 

Blok 3 (kavels 188 t/m 184)

De vloerverwarming en de anhydriet gietvloer is aangebracht. Momenteel is de stukadoor bezig en daarop volgend begint de tegelzetter in de eerste woning met het tegelen van de badkamers en toiletten. Daarna wordt er een aanvang gemaakt met het aftimmerwerk in de woningen.

Blok 2 (kavels 183 t/m 177)

Het leidingwerk is inmiddels gefreesd en geboord. Daarna is de aannemer verder gegaan met het aanbrengen van het leidingwerk in de wanden. Na het aanbrengen van de vloerverwarming zal de anhydriet gietvloer worden aangebracht.

Blok 1 (bouwnummers 195 t/m 189)

De aannemer is begonnen met het hak- en freeswerk in de woningen en het leidingwerk wordt aangebracht in de wanden.

image alt

Ruwbouwfase afgerond!

De dakpannen zijn allemaal aangebracht evenals alle zonnepanelen. Daarnaast zijn alle steigers inmiddels verwijderd! En dat is goed nieuws wat dat betekent dat de ruwbouwfase nu echt helemaal is afgerond.

Voordat de aannemer de woningen kan gaan opleveren, moet de inrichting van het binnenterrein helemaal gereed zijn. Medio februari 2023 start de onderaannemer met deze werkzaamheden. De inrichting van het binnenterrein is een behoorlijke klus die veel werkzaamheden met zich meebrengt. Denk hierbij aan: grondwerk, plaatsen prefab buitenbergingen, plaatsen hekwerken, metselen penanten voortuinen, metselen tuinmuren en natuurlijk het aanbrengen van de verhardingen van het parkeerterrein in het binnenterrein én de achterpaden.

Prognose opleveringen

Nadat de inrichting van het binnenterrein gereed is, verwacht de aannemer vanaf april 2023 te gaan starten met het opleveren van de 1e woningen. Het blijft uiteraard een prognose want in deze fase van de bouw kan er altijd nog sprake zijn van onvoorziene omstandigheden, zoals bijvoorbeeld onwerkbaar weer. De kopers krijgen uiterlijk 4 weken van tevoren bericht.

Blok 3 (kavels 188 t/m 184): april 2023
Blok 2 (kavels 183 t/m 177): mei 2023
Blok 1 (kavels 195 t/m 189): mei met eventuele uitloop naar juni 2023