Opgeleverd

Bouwupdate maart 2023

31 maart '23

Op de bouwplaats van KVL verloopt de bouw nog steeds voorspoedig. De oplevering van de 19 woningen komt nu echt in zicht. Een spannende tijd voor de toekomstige bewoners. In dit bericht weer een update van de werkzaamheden die afgelopen maand zijn verricht. Kijk en lees je mee?

Blok 3 (bouwnummers 188 t/m 184)

Begin maart zijn de kopers van dit blok op de bouw geweest voor het kijk- en meetuurtje. Na dit kijk- en meetuurtje is de aannemer weer verder gegaan met de afbouw van de woningen. Denk hierbij aan het schilderwerk aan de binnen- en buitenzijde van de woning, tegelwerk en sanitair plaatsen, het monteren van binnendeuren en kozijnen en het plaatsen en in bedrijf stellen van installaties.

Blok 2 (bouwnummers 183 t/m 177)

De vloerverwarming in deze woningen is gelegd en de anhydriet gietvloer is aangebracht. Wist je overigens dat er wel ruim 15 kilometer aan vloerverwarming is aangebracht in dit project? De tegelzetter heeft onlangs de badkamers en toiletten betegeld. Afgelopen week konden de kopers van dit blok terecht voor hun kijk – en meetuurtje! Daarna is de aannemer gestart met de afbouw werkzaamheden.

Blok 1 (bouwnummers 195 t/m 189)

Na de kijkdag is de aannemer verder gegaan met de afbouw van de woningen in Blok 1. De vloerverwarming is inmiddels aangebracht en de anhydriet gietvloer gegoten. Nadat de vloer uitgehard is start ook hier de afbouw. Als eerste is dan de stukadoor aan de beurt. Daarna zal de tegelzetter beginnen met het tegelen van de badkamers en toiletten. De kopers van dit blok mogen halverwege april langskomen voor het kijk- en meetuurtje.

Prognose opleveringen

Nadat de inrichting van het binnenterrein gereed is, verwacht de aannemer vanaf april 2023 te gaan starten met het opleveren van de 1e woningen. Het blijft uiteraard een prognose want in deze fase van de bouw kan er altijd nog sprake zijn van onvoorziene omstandigheden. Op dit moment is de planning voor de oplevering alsvolgt:

Blok 3 (kavels 188 t/m 184): april 2023
Blok 2 (kavels 183 t/m 177): mei 2023
Blok 1 (kavels 195 t/m 189): mei met eventuele uitloop naar juni 2023