Datum start verkoop fase 2 bekend!

28 september '17

De verkoop van de eerste 50 woningen in KVL Dorp in Oisterwijk start op donderdag 5 oktober.

Je kunt die dag 's middags alle verkoopstukken bekijken op de speciale verkooppagina of al iets eerder in jouw Mijn Eigen Huis account. Denk hierbij onder andere aan de verkooptekeningen, prijslijst, koperskeuzelijst en de technische omschrijving.

5 oktober 2017

Datum start verkoop fase 1 KVL Dorp

Alle verkoopstukken staan die dag in jouw Mijn Eigen Huis Account. Ook je voorkeuren voor de bouwnummers geef je via dit account door.

Geen brochure meer nodig

Omdat alle verkoopstukken van de woningen online staan en je die zelf kunt downloaden, is er geen "ouderwetse" verkoopbrochure meer van deze woningen in KVL Dorp. Vanuit je Mijn Eigen Huis account kun je alles over je favoriete woningtype op je gemak doornemen wanneer jou dat uitkomt. Handig hè? 

Mijn Eigen Huis account aanmaken

Als je op 5 oktober je voorkeuren voor de woningen in KVL Dorp aan ons wilt doorgeven, heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Als je die nog niet aangemaakt hebt of je weet het niet zeker, doe dat dan nu. Dan ben je goed voorbereid. Zorg er ook voor dat je alvast het woningtype van jouw voorkeur aan je favorieten hebt toegevoegd door op het hartje bij het desbetreffende woningtype te klikken.

  Alles over de woningen
  Hoe werkt zo'n online verkoop