2onder1 kap extra leefruimte KVL Dorp II

Wanneer start de verkoop?

30 november '18

De verkoop van 13 nieuwe woningen in de 2e fase KVL Dorp in Oisterwijk start op maandag 10 december.

Je kunt die dag alle verkoopstukken bekijken in jouw Mijn Eigen Huis account. Denk hierbij onder andere aan de verkooptekeningen, prijslijst, koperskeuzelijst en de technische omschrijving. Er gaan 12 tweekappers en 1 vrijstaande woning in verkoop. De definitieve verkoopprijzen per bouwnummer maken we begin volgende week bekend.

10 december 2018

Datum start verkoop fase 2 KVL Dorp

Alle verkoopstukken staan die dag in jouw Mijn Eigen Huis Account. Ook je voorkeuren voor jouw favoriete bouwnummer geef je dan via dat account door.

Geen brochure meer nodig

Omdat alle verkoopstukken van de 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woning online staan en je die zelf kunt downloaden, is er geen "ouderwetse" verkoopbrochure meer van deze woningen in KVL Dorp. Je kunt alles over je favoriete woningtype op je gemak doornemen wanneer jou dat uitkomt. Handig hè? 

Mijn Eigen Huis account aanmaken

Als je op 10 december je voorkeuren voor de specifieke bouwnummers in KVL Dorp aan ons wilt doorgeven, heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Als je die nog niet aangemaakt hebt of je weet het niet zeker, doe dat dan nu. Dan ben je goed voorbereid. Zorg er ook voor dat je alvast het woningtype van jouw voorkeur aan je favorieten hebt toegevoegd door op het hartje bij het desbetreffende woningtype te klikken.