Bekijk de eerste beelden

18 september '17

KVL krijgt er weer een mooie nieuwe buurt bij: KVL Dorp. Ook hier komen weer veel verschillende woningtypen die er allemaal net even wat anders uitzien. Zie jij jezelf hier al wonen?

Veel variatie in KVL Dorp

De 1ste fase van KVL Dorp bestaat uit 50 woningen. Om het straatbeeld hier ook echt dorps te houden is er veel variatie. Niet alleen door de 11 verschillende woningtypes, maar ook omdat de woningen verschillende kleuren baksteen, luiken of ronde ramen hebben. Van een ruime tussenwoning aan een groen plein tot een opvallende witte vrijstaande woning, je vindt hier altijd wel een woning waar jij je thuis voelt.

Geef je favoriete woningtype aan

Voeg nu alvast je favoriete woningtype toe aan jouw Mijn Eigen Huis account. Zo'n account heb je straks ook nodig als je een woning wilt kopen in KVL.
Hiervoor ga je naar het Woningaanbod en klik je met je muis op het hartje bij het woningtype van jouw voorkeur. Je komt dan in een inlogscherm van Mijn Eigen Huis, waar je een account aanmaakt. Wij weten dan dat jij interesse hebt in een nieuwe woning in KVL Dorp en sturen je de komende weken updates en nieuws over KVL Dorp. Denk hierbij aan de definitieve verkoopprijzen, datum start verkoop, etc.

  Meer over Mijn Eigen Huis
  Bekijk de woningen