Direct beschikbaar in KVL Dorp: vrijstaande woning

24 december '20

Alle woningen uit fase 2 van KVL Dorp zijn inmiddels opgeleverd. Nieuwe bewoners hebben de sleutel in ontvangst mogen nemen, waardoor KVL Dorp steeds meer tot leven komt! Wil jij graag in KVL Dorp wonen? Goed nieuws! Er is nog een woning beschikbaar uit fase 2, die al volledig is opgeleverd. Ervaar de luxe van een geheel nieuwe woning waar je nagenoeg direct kunt gaan wonen zonder een lange bouwtijd! Maak kennis met huisnummer 14 aan de Splitterij.

KVL Dorp
image alt

Royale, vrijstaande woning beschikbaar

Deze vrijstaande woning met speelse architectuur is gelegen op een royaal perceel op het voormalige terrein van de leerfabrieken. De woonomgeving is geïnspireerd op het chique karakter van Oisterwijk met woningen in de jaren ’30 stijl. Bouwnummer 134 (ook wel: huisnummer 14 aan de Splitterij) heeft een woonoppervlakte van ca. 176 m2 en heeft een perceel van ca. 579 m2. Genoeg ruimte voor het hele gezin! Met een fijne living met open keuken, drie slaapkamers en de mogelijkheid tot meer slaapkamers op de tweede verdieping, een ruime tuin en een aangebouwde garage, heeft deze woning alles wat je je maar kunt bedenken. De vrijstaande woning heeft een dakkapel, de wanden zijn in de hal, living en keuken voorzien van glad pleisterwerk, het plafond is afgewerkt met spack spuitwerk en de vloer betreft een cementdekvloer. De eerste en tweede verdieping zijn ook voorzien van een cementdekvloer, de wanden zijn behangklaar en de plafonds zijn afgewerkt met spack spuitwerk. Deze woning is dus instapklaar, maar wel nog eenvoudig aan te passen naar jouw smaak. De woning is tijdelijk ingericht om jou een beter beeld te geven van de opties. Benieuwd geworden naar de precieze indeling en alle foto’s zien?

Bekijk woning
image alt

Interesse? Vraag een optie aan!

Heb jij interesse in deze prachtige vrijstaande woning in KVL? Dan kun je direct een optie aanvragen bij het bouwnummer. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account van Mijn Eigen Huis aanmaakt, als je dat nog niet hebt. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen. Heb je een bericht ontvangen dat je de woning toegewezen hebt gekregen? Bevestig de optie in jouw account van Mijn Eigen Huis en de woning is dan voor jou gereserveerd. Daarna maak je een keuze hoe je het aankoopproces verder wilt doorlopen. Wil je eerst nog een gesprek met de makelaar of wil je de woning direct kopen? Dat bepaal jij zelf!