Opgeleverd

Er zijn nog woningen beschikbaar in KVL Dorp

29 oktober '19

Droom jij van een nieuwbouwhuis in het historische KVL Dorp in Oisterwijk? Goed nieuws, er zijn namelijk nog enkele woningen beschikbaar in fase 2. Van ruime 2 onder 1 kapwoningen tot een vrijstaande woning met maar liefst 167 m2 aan woonoppervlakte. Staat jouw nieuwe huis in KVL Dorp?

image alt

Deze woningen zijn nog vrij

De woningen in KVL Dorp hebben het dorpse karakter dat Oisterwijk kenmerkt en zijn voorzien van alle gemakken en luxe. Hier kunnen jouw kinderen opgroeien en ervaar jij jarenlang woonplezier. De woningen hebben allemaal energieklasse A, beschikken over vloerverwarming en hebben zonnepanelen op het dak.

Deze woningen zijn nu nog vrij:

Wonen in KVL dorp

Elke dag vers brood van Bij Robèrt, een lekkere kop koffie bij de koffiebranderij of even struinen over De Lind? In KVL woon je op loopafstand van al deze fijne voorzieningen, in een bijzondere wijk met historische gebouwen. Hier leeft het en bruist het van de energie!

Bekijk woningen

Liever zelf bouwen?

Wil jij heel graag in KVL wonen maar zelf een huis bouwen? In KVL West komen binnenkort 5 bouwkavels in verkoop. Een unieke locatie in een prachtige, historische wijk dicht bij voorzieningen. Meld je aan om op de hoogte te blijven zodat je niets mist!

Bekijk bouwkavels
Bekijk bouwkavels in KVL West Bouwkavels
Bekijk alle woningen in KVL Dorp Woningaanbod