Alles begint met inspiratie

Van die enorme leefkeuken en chique badkuip op pootjes dromen we allemaal. Maar het hoeft helemaal niet zo groots te zijn om een trendy twist aan je keuken en badkamer te geven. We geven je graag tips om jouw badkamer én keuken helemaal van deze tijd te maken. Ideeën die voor iedereen bereikbaar zijn.

Dé keuken van 2018

25 mei '18

Zwart, praktische apparatuur en gasloos koken zijn dé ingrediënten voor een hippe keuken. Wil jij jouw nieuwe keuken ook volgens deze laatste trends inrichten? Doe hier je inspiratie op.

All black

Met zwarte details zoals een zwart blad of zwarte kranen in de keuken doe je helemaal mee aan de huidige interieurtrends. Mooi voorbeeld is een Quooker kraan. Een ‘gewone’ kraan én kokend-water kraan in 1. Energiezuinig en 100% veilig, maar dan wel in het zwart natuurlijk.

All black

Het einde van de afzuigkap

Kies voor het gemak van de nieuwste uitvinding: kookveldafzuiging. Kookdampen en geuren worden direct naast de kookplaat afgezogen. Geen grote afzuigkappen meer aan het plafond dus. Het geeft ook veel nieuwe mogelijkheden voor de inrichting van je keuken. Je kunt nu bijvoorbeeld koken voor het raam mét een vrij uitzicht.

Kookveldafzuiging

Inductie of keramisch koken

We gaan steeds meer naar gasloze woningen toe. Kies daarom nu al voor koken op inductie of keramisch koken. Grootste voordeel van inductie is dat er weinig hitte verloren gaat en alleen de pan warm wordt. De inductiekookplaat is makkelijk schoon te houden. Bij keramisch koken wordt de plaat waarop je kookt warm.

Inductie of keramisch koken

Badkamer ideeën

Maak jouw nieuwe badkamer niet alleen functioneel en comfortabel, maar geef er ook een persoonlijk tintje aan. Met handige nissen, waterbesparende kranen en vintage tegels kom je al een heel eind. En in zo’n mooie badkamer, begint je dag altijd goed. 

Vintage sfeer

Oud en nieuw gaan prima samen. Combineer de strakke lijnen van het sanitair bijvoorbeeld met een oud kastje waar je je wastafel op zet óf kies voor nieuw tegewerk met een vintage sfeertje. Zo maak je eenvoudig een stoere retro badkamer of toilet.

Vintage sfeer

Kleine nissen

Nissen zijn hip & trendy. Ze zien er niet alleen stijlvol uit, maar geven ook extra opbergruimte. Handig voor je handdoeken, shampoo of om gewoon een leuk beeld neer te zetten.

Nissen

Waterbesparende kranen

Geen nieuwe trend, maar inmiddels een must-have. Duurzaamheid is en blijft een belangrijk punt in de badkamer. Gebruik daarom waterbesparende kranen en douchekoppen. Ze leveren een bijdrage aan een beter milieu, besparen je geld én zijn tevens mooi en praktisch.

Waterbesparende kraan