Opgeleverd

35 nieuwe woningen KVL Dorp komen eraan!

12 april '18

Na de succesvolle verkoop van de 1e fase nieuwbouwwoningen in KVL Dorp, komt de volgende fase er snel weer aan. Nog dit najaar komen er weer 35 nieuwe (voornamelijk) rij-en hoekwoningen en tweekappers in verkoop.

Hoe zien de woningen eruit?

De woningen zullen er hetzelfde uit gaan zien als de woningen uit de 1e fase van KVL Dorp. Ook de woningtypes zijn gelijk gebleven. Van zowel de rij- en hoekwoningen als de 2-onder-1-kap woningen komen dus verschillende typen en groottes, zodat er voor iedereen straks wel een favoriete woning bij zit.

Waar komen deze woningen?

De verkavelingstekening van de 2e fase van KVL Dorp is inmiddels vastgesteld. Je kunt nú dus al zien waar welke woningtype gaat komen. Scroll met je muis over de bouwnummers 132 t/m 176 (fase 2) en zie welk type waar komt. 

Interesse?

Benieuwd naar bijvoorbeeld de perceelsoppervlakte of indicatieve verkoopprijzen van de verschillende woningtypes? Kijk dan snel bij het woningaanbod. De woningtypes die in de 2e fase van KVL Dorp komen staan hier al beknopt beschreven. De afbeeldingen zijn nog van de woningen van fase 1, maar geven je een prima beeld van de woningen die er in fase 2 gaan komen.

De informatie over de verschillende types en later de bouwnummers zal de komende tijd alleen maar uitgebreid worden. Zo kun je straks makkelijk een keuze maken welke woning jouw ideale woning wordt in KVL Dorp.

Maak alvast een account aan

Als je straks een nieuwe woning wilt kopen in KVL Dorp heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Maak deze daarom nú alvast aan en like jouw favoriete woningtype door het hartje bij het desbetreffende type aan te klikken. We houden je dan op de hoogte zodra er meer nieuws is over de woningen.

  Meer over Mijn Eigen Huis account
  Naar de woningen