Opgeleverd

Schrijf je nu in voor huurwoningen in KVL Dorp

28 november '19

Wil jij graag een woning huren in KVL Dorp? Het is nu mogelijk om je in te schrijven op een van de 10 nieuwbouw eengezinswoningen, gelegen aan de Schaverij. Wij vertellen je meer over wie de woningen gaat verhuren en hoe je jezelf kan aanmelden!

image alt

Instapklare hoek- en rijwoningen

De woningen die je kunt huren zijn zeer energiezuinige hoek- en tussenwoningen die helemaal passen in KVL Dorp. Ze worden gebouwd volgens het ‘MorgenWonen’ concept en zijn daardoor volledig instapklaar en voorzien van een pvc-vloer en vitrage. Medio februari worden de woningen opgeleverd. Na ontvangst van de sleutel kun je er meteen jouw eigen plekje van maken! Meer weten over de woningen? Specifieke informatie vind je op de website van MVGM.

Hoe schrijf ik me in?

De 10 woningen in KVL Dorp worden verhuurd door MVGM Wonen. Heb jij interesse in een van de woningen? Vul dan het interesseformulier vóór 11 december 09.00 uur in. Na afloop wordt het formulier behandeld door MVGM en wordt er voor 13 december 17.00 contact met je opgenomen. Heb je vragen over het formulier of de verhuur? Neem dan contact op met een van de MVGM verhuurmakelaars via [email protected] of 088 – 432 46 66.

Meer informatie
Woning kopen? Bekijk het woningaanbod
Meer over huren in KVL? Website MVGM