Verkoop woningen KVL Dorp gaat hard

19 december '17

De verkoop van de eerste 50 woningen in de nieuwste buurt van KVL startte medio oktober. Nu, ruim 2 maanden later, zijn er nog maar 3 woningen te koop. Het gaat supersnel dus.

Wonen in KVL Dorp

Heb je interesse in 1 van deze laatste 2-onder-1-kapwoningen? Kijk dan bij het Woningaanbod welk bouwnummer jouw voorkeur heeft en neem dan snel contact op met Lelieveld makelaardij. Wie weet kun je dan nog dit jaar je handtekening zetten onder een nieuwe woning in KVL Dorp.

Waar wachten we nog op?

De 47 kopers willen natuurlijk dat er zo snel mogelijk met hun nieuwe huis gestart wordt. Maar voordat Bouwbedrijf van Santvoort buiten kan beginnen, is het nog even wachten totdat alle opschortende voorwaarden vervuld zijn. In Artikel 15 van de aannemingsovereenkomst staan deze voorwaarden opgesomd. 
De levering van de grond vanuit de gemeente Oisterwijk en de onherroepelijke omgevingsvergunning lopen nog. Naar verwachting zijn beide voorwaarden medio januari vervuld. 

Zodra dit het geval is, krijgen alle kopers een brief waarin onder andere exact staat wanneer de bouw start en wanneer je als koper naar de notaris kunt. Ook ontvang je dan het garantiecertificaat van Woningborg in je brievenbus.

Koperskeuzes

Maar intussen hoef je als koper niet stil te zitten. De aannemer is al volop bezig met het inplannen van de meer/minderwerk gesprekken. Tijdens dit gesprek kun je als koper je woonwensen voor je nieuwe huis bespreken. Daarnaast heb je ook ruimschoots de tijd om de keuken- en sanitairshowrooms te bezoeken.