Opgeleverd

Alles online te vinden

10 december '18

Vandaag start de verkoop van 13 nieuwe woningen in KVL Dorp. Alle informatie over de woningen staat nu online en je kunt deze downloaden vanuit je Mijn Eigen Huis account wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat ook helemaal online via jouw eigen account.

Waar vind je de verkoopstukken?

Onderaan de pagina vind je een link naar alle verkoopstukken, maar als je inlogt in je Mijn Eigen Huis account kun je ook alle verkoopstukken van de woningen terugvinden én downloaden. Denk hierbij aan de verkooptekeningen, afwerking van de woningen en de sanitair- en keukendocumentatie. Lees het op je gemak door en geef daarna, ook via je eigen account, je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met maandag 17 december tot 12.00 's-middags. Daarna volgt de toewijzing. Uiterlijk dinsdag 18 december hoor je of je een woning toegewezen hebt gekregen.

Nog geen account?

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account aangemaakt? Doe dat dan nu want anders kun je je niet inschrijven voor deze woningen in KVL Dorp.
Maak je persoonlijke account aan

Zie jij jezelf al wonen in KVL Dorp?

In KVL woon je niet in een doorsnee wijk, maar in een bijzondere woonbuurt tussen historische gebouwen. Een plek waar het bruist van de energie. En ook nog op loopafstand van boetiekjes, winkels en de gezelligheid van De Lind.

De woningen in KVL Dorp zijn geïnspireerd op de dorpse gezelligheid die Oisterwijk nog kent. Veel verschillende woningen, de kleuren, de luiken en de kleinere straatjes kenmerken deze nieuwe buurt. 

Voor welke woning in KVL Dorp je ook gaat, je koopt hier een nieuw huis met alle gemak en comfort van nu. Denk hierbij aan vloerverwarming en extra veel zonnepanelen op iedere woning. En een mooie plus is dat deze woningen milieubewust en duurzaam zijn. Dat bespaart je maandelijks geld & is ook nog goed voor het milieu!

En tenslotte niet onbelangrijk: de bodem in KVL Dorp is grondig gesaneerd. Ook dat geeft een fijn gevoel.