Woning uitgelicht: Vrijstaande woning KVL Dorp

8 november '19

Zoek jij een huis in Oisterwijk met een dorpse uitstraling in een monumentale wijk? Dan is KVL dorp misschien wel jouw nieuwe thuis. In KVL Dorp fase 2 staan nog enkele prachtige woningen te koop, waaronder een vrijstaande woning op een ruim perceel van bijna 575 m2.

image alt

Centraal wonen in een bijzondere wijk

Groots wonen in het prachtige Brabant? In fase 2 van KVL Dorp staat maar één vrijstaande villa met garage. De gevel komt in een mooie bruine kleur met aan de voorkant én zijkant een erker. Daardoor heeft de woning een prachtig lichtinval. Bereid straks de meest lekkere recepten in de ruime leefkeuken met kookeiland en neem met het hele gezin plek aan de lange eettafel. In de zomer sla je de deuren naar de tuin open en stap je zo het warme zonnetje in. Wist je dat één slaapkamer een klein balkon heeft? Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers op de eerste verdieping, een ruime badkamer en een separaat toilet. De zolderverdieping kun je indelen zoals jij wilt. Zoek jij een ruim, vrijstaand huis in Oisterwijk, dicht bij het dorp en een grote tuin? Dan moet je deze woning eens bekijken!

Bekijk de woning
image alt

Een keuken om van te dromen

Wanneer je in dit vrijstaande huis woont, vormt de open keuken hét middelpunt van de woning. De keuken met kookeiland heeft een extra uitbouw zodat je hier een heerlijke leefkeuken van kan maken. Zie jij het al voor je: ’s avonds in de keuken de dag navertellen, terwijl er een heerlijke maaltijd gemaakt wordt?

De standaard keuken heeft een kookeiland en is uitgevoerd in een greeploze wit hoogglans van Nuva Keukens. Het werkblad is van composiet, waarbij de kleur uit de Molino-serie naar keuze is. De apparatuur in de keuken is voornamelijk afkomstig van het merk Siemens. Er is gedacht aan een koel-vriescombinatie en een compacte combi-magnetron. Daarnaast heeft de keuken een vaatwasser, en een 4-pits inductie kookplaat in het kookeiland met daarboven een eilandafzuigkap.

Bekijk de keukenbrochure
image alt

Even heerlijk bijkomen

Even een moment van totale rust en ontspanning na een drukke dag? Dat kan straks in je eigen woning. De vrijstaande woning in KVL Dorp heeft namelijk een luxe badkamer met een ligbad. Muziekje aan op de achtergrond, kaarsjes die branden: laat het bad maar vollopen! Daarnaast beschikt de badkamer over een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel. Het toilet zit apart. Al het sanitair in de woning is van Villeroy & Bosch, de kranen zijn van Grohe. Het tegelwerk is van Mosa.

Bekijk de sanitairbrochure
Liever zelf bouwen in KVL West? Bekijk de bouwkavels
Ergens anders wonen in KVL Dorp? Bekijk alle beschikbare woningen