Woningen vergelijken en brochure downloaden

30 september '21

De digitale brochure van KVL Dorp fase 3 is nu te bekijken. Je vindt er alle informatie van de woningtypes en een compleet overzicht van de bouwnummers in deze fase. Allemaal gebundeld om jouw nieuwe huis en woonomgeving aan je vrienden en familie te laten zien! Het aanbod van KVL Dorp fase 3 bestaat uit hoek- en tussenwoningen. Het zijn niet allemaal dezelfde woningen en om het je wat makkelijker te maken zet je heel eenvoudig de woningvergelijker in. Hoe je dat doet leggen we je graag uit.

image alt

Vergelijk de woningen

Ontdek de verschillen én overeenkomsten van alle woningen van KVL Dorp fase 3. Het is heel simpel, vink de bouwnummers aan die je met elkaar wilt vergelijken, klik vervolgens op de knop Vergelijk woningen en je krijgt een mooi overzicht. Handig toch? Ben je er aan uit? Vraag dan de brochure van jouw favoriete woning aan.

Vergelijk de woningen
image alt

Brochure downloaden

Heb je een keuze gemaakt? Dan is het misschien handig voor je om de brochure(s) van jouw favoriete woning te downloaden. Ga naar het woningaanbod, klik op het bouwnummers en scroll naar onder. Bij de knop “brochure aanvragen” laat je jouw gegevens achter. Na het invullen ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel kan uitprinten. Je kunt dit zo vaak herhalen als je zelf wilt!

Woningaanbod