Aanpassing plattegronden appartementen

7 september '21

De afgelopen tijd is er achter de schermen hard gewerkt aan het optimaliseren van de appartementen, met als gevolg dat er enkele wijzigingen in de plattegronden hebben plaatsgevonden.

image alt

Slimme indeling en meer ruimte

Bij enkele woningtypes is de badkamerindeling gewijzigd en is er plaats gemaakt voor een extra toilet op de badkamer. Ook is er bij enkele woningtypes de positie van de toilet en berging gewijzigd. De nieuwe plattegronden kan je vinden bij de bouwnummers die onder het woningaanbod staan. Selecteer eerst het woningtype en daarna een bouwnummer naar keuze. Kun jij je al voorstellen hoe je je nieuwe appartement wilt indelen? Laat je gedachten de vrije loop. Zie jij jezelf al zitten op je nieuwe bank? En waar plaats je straks de eettafel? En hoe richt je straks jouw balkon in? Leuk om nu alvast over na te denken.

Bekijk de plattegronden

De verkoop start binnenkort

Binnenkort start de verkoop van de 22 appartementen van KVL Centraal. Wil jij goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een wensenlijstje met favoriete bouwnummers, meld jezelf aan als belangstellende én regel een financiële check. Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak dan snel een account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en krijg je als eerste te horen wanneer de verkoop start.

Mijn Eigen Huis
  Planning
  Bekijk de appartementen