KVL Centraal
Logo Logo

Levendig KVL Centraal

KVL Centraal is dé plek op KVL waar het bruist van de energie en bedrijvigheid. Oud monumentale gebouwen worden gerestaureerd, maar er komen ook nieuwe appartementen in een mix van koop- en huur. 

In KVL Centraal worden monumentale gebouwen gerestaureerd, maar er komen ook circa 85 nieuwe appartementen in een mix van koop- en huurappartementen. Naast De Leerfabriek komen de eerste 60 huurappartementen. De bouw hiervan is inmiddels begonnen. De eerste huurders kunnen begin 2019 hun sleutel in de voordeur steken. De 1e koopappartementen komen naar verwachting in het 1e kwartaal van 2019 op de markt.

Kopen

De 25 koopappartementen komen rechts naast de gerestaureerde Lakfabriek, vlakbij de boom die hier op het terrein staat. Aan de ontwikkeling van dit gebouw wordt momenteel gewerkt. De appartementen gaan naar verwachting in het 1e kwartaal van 2019 in verkoop.

Huren

Rechts naast De Leerfabriek komen 60 huurappartementen. De bouw hiervan is al gestart. De eerste huurders kunnen naar verwachting begin 2019 hun sleutel in de voordeur steken. Interesse? Meld je aan als belangstellende op de site van Bouwinvest.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?