Planning KVL Centraal

KVL is bijna klaar en de finale van deze unieke nieuwbouwlocatie in het hart van deze karakteristieke plek in Oisterwijk nadert. Hier woon je top en dat voel je! Midden in het hart van KVL staan straks 2 kleinschalige appartementengebouwen. In totaal 22 zeer luxe koopappartementen met een hoge afwerking. En jij hebt de mogelijkheid om hier te gaan wonen. Meer over de planning van KVL centraal.

Voorbereidingen

Begin januari 2021:

Achter de schermen worden de appartementen van KVL voorbereid. In totaal 22 appartementen verdeeld over 2 gebouwen die samen een parkeerkelder delen. De schetsen en ontwerpen van de architect worden uitgewerkt voor plaatsing bij het aanbod op deze website. 

Aanbod online

Eind januari 2021:

De eerste impressies zijn klaar en de diverse appartementen staan live bij het aanbod. Dat betekent dat je je kunt aanmelden als belangstellende. Deze datum van aanmelden is belangrijk en speelt straks een rol bij de toewijzing van de appartementen

Woningconfigurator

September 2021:

Om het je makkelijk te maken hebben we een woningconfigurator ontwikkeld. Deze geeft precies aan waar welk appartement in het gebouw ligt, welke parkeerplaats in de parkeerkelder bij het appartement hoort en hoe de zonnestralen bij je binnenkomen op welk moment van de dag. 

Luxe brochure

September 2021:

Bij een chique appartement op zo'n bijzondere plek als KVL hoort een luxe brochure. De impressies en plattegronden van alle appartementen staan er in. Aangevuld met prachtige foto's van KVL geeft deze brochure precies de sfeer aan die je merkt als je over het terrein loopt. In Mijn Eigen Huis en bij het aanbod kun je de brochure downloaden.

Start verkoop

15 september 2021:

De 22 luxe appartementen in de 2 gebouwen zijn in verkoop. Op 23 september konden de appartementen worden toegewezen aan alle kandidaten die tijdens de inschrijfperiode hun voorkeur(en) doorgaven. 

December 2021:
Alle appartementen zijn verkocht. Wacht tot aan alle opschortende voorwaarden is voldaan.

Start bouw

Wanneer de bouw start van de appartementengebouwen was afhankelijk van een aantal factoren:

  1. De omgevingsvergunning is onherroepelijk. Dit betekent dat de vergunning niet meer ingetrokken kan worden.
  2. (Minstens) 70% van de woningen is verkocht.
  3. De grond is bouwrijp, oftewel: geschikt om op te bouwen.

De bouw van de appartementen is gestart in september 2022.

Oplevering

Aannemer Van Santvoort Bouw is in september 2022 gestart met de bouw van 22 appartementen in KVL Centraal. Wanneer de 1e bewoners de sleutel van hun appartement krijgen is afhankelijk van de voortgang van de bouw. Er moet altijd rekening gehouden worden met onvoorziene zaken als hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. De aannemer houdt kopers op de hoogte van de planning via hun nieuwsbrief.

  Verkoopprocedure
  Aanbod