Appartementen uit de steigers

14 december '23

De appartementen van KVL zijn uit de steigers! De buitengevelkozijnen zitten er allemaal in en van buiten oogt het dan ook al helemaal af. Een bouwupdate.....

Afwerking

Binnen is de aannemer nog druk bezig om de appartementen verder af te werken. Op de 2e en 3e verdieping zijn ze begonnen met het stucwerk, tegelwerk en sanitair. In het nieuwe jaar wordt ook een begin gemaakt met het afwerken van de algemene ruimtes. Denk hierbij aan het aanbrengen van systeemplafonds, vloerbedekkingen, texwerk wanden, etc.

Kijk- en meetmoment

Kopers van de appartementen met bouwnummers 01 t/m 12 zijn 1 december op de bouw geweest en hebben in hun appartement mogen kijken. Veel kopers waren verrast over hoe ver hun appartement al was. De oh’s en ah’s hoorde je dan ook uit de verschillende appartementen komen. De kopers van bouwnummers 13 t/m 22 hebben inmiddels de uitnodiging voor het kijk- en meetmoment ontvangen. Deze vindt plaats in het nieuwe jaar. 

Oprichting VvE

Op 6 december is tijdens de oprichtingsvergadering van de VvE een bestuur aangesteld. De leden hebben een aantal gezamenlijke besluiten genomen waarmee de basis voor de VvE is gelegd. De vergadering vond plaats in het EKCW de voormalige ververij en looierij van de Koninklijke Verenigde Leerfabriek in Oisterwijk.

Prognose oplevering

De verwachting is dat in week 08 - 2024 de appartementen met de bouwnummers 01 t/m 10 opgeleverd worden en een week later de appartementen met de bouwnummers 11 t/m 22. Het blijft uiteraard een prognose, de definitieve datum van oplevering en vooroplevering volgen ongeveer 4 weken voor de oplevering.

  Contact
  Meer nieuws