De bouw van de appartementen KVL gaat starten

13 september '22

Alle seinen staan op groen! Er staan al bouwhekken op de locatie en dat betekent dat de bouw van de 22 appartementen in de 2 gebouwen op het KVL terrein binnenkort kan starten.

image alt

Start bouw begin 4e kwartaal 2022

Aan alle opschortende voorwaarden uit de aannemingsovereenkomst is voldaan. Dat betekent dus dat de bouw van de appartementen definitief doorgaat! De aannemer kan de bestellingen gaan doen voor de benodigde bouwmaterialen. De bouwwerkzaamheden zullen naar verwachting begin 4e kwartaal starten.

Alle kopers hebben een bericht ontvangen waarin onder andere staat dat Bouwbedrijf van Santvoort in oktober start met bouwen en wanneer ze naar de notaris kunnen. Op naar een voortvarende bouwperiode!

image alt

Werkbare werkdagen

Als koper van een nieuwbouwwoning is het prettig om ver vooraf te weten wanneer je de sleutel van je woning krijgt. Dit is voor de aannemer helaas onmogelijk om vast te leggen rond de start van de bouw. Tijdens de bouwperiode zijn er namelijk allerlei situaties die de voortgang kunnen vertragen. Denk hierbij aan extreme weersomstandigheden zoals een strenge winter of flinke storm, maar ook bijvoorbeeld een staking in de bouw. Dit zijn niet-werkbare dagen, net als erkende rust- en feestdagen en collectieve vakantiedagen. Slechte weersomstandigheden hoeven overigens niet altijd een belemmering te zijn om te werken. Als ruimten van de woning al wind- en waterdicht zijn, kan daar gewoon gewerkt worden.

Binnen hoeveel werkbare werkdagen jouw woning opgeleverd moet worden, vind je terug in artikel 5 van de aannemingsovereenkomst. Een kalenderjaar telt gemiddeld 180 werkbare werkdagen.

Laat het ons weten Heb je een vraag?
  Appartementen