Alle appartementen zijn toegewezen

23 september '21

Alle 22 appartementen in KVL zijn toegewezen. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen. Hoe doorlopen zij straks het aankoopproces? Zet je als optant meteen digitaal je handtekening? Of liever eerst een verkoopgesprek met de makelaar? De keuze is aan de optant.

Een optie! En nu?

De toegewezen optie bekijk en accepteer je in het Mijn Eigen Huis account. Het is belangrijk dat dit binnen 2 dagen gebeurt. Daarna volt de keuze om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Deze keuze maakt de optant binnen 24 uur. De contracten worden straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor getekend. Heel simpel! 

Digitaal tekenen

Geen appartement toegewezen?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Wij doen geen uitspraak over op de plaats op de reservelijst. Op bouwnummers die niet toegewezen konden worden en nog beschikbaar zijn kun je direct een optie aanvragen bij het aanbod. Heel eenvoudig! Je hoort dan binnen 24 uur of je een optie hebt.

Beschikbaarheid
Ik heb een vraag Neem contact met ons op
Meer informatie? Lees het laatste nieuws