Prijzen van de appartementen zijn definitief

29 juli '21

Mooi zijn ze zeker, die appartementen van KVL! Maar als je jouw zinnen hebt gezet op zo'n luxe appartement in het hart van KVL en met alle voorzieningen in de nabije omgeving, dan wil je uiteraard ook weten wat zo'n nieuw thuis gaat kosten. Goed nieuws, de prijzen zijn definitief. Wat kost jouw nieuw appartement in KVL?

image alt

Hoe ziet jouw wensenlijst eruit?

Per appartement is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu nog kunt doen voor de verkoop start is een financiële check bij de bank opvragen. Zo weet je zeker of je jouw favoriet appartement ook kunt financieren en het vergroot jouw kans bij de toewijzing. Wat het precies inhoudt lees je op de pagina financiële check. Heb jij je wensenlijst met bouwnummers al gemaakt?

Bekijk de prijzen

Binnenkort start de verkoop

Binnenkort start de verkoop van alle 22 koopappartementen in KVL. We hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Wil jij goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Het inschrijfproces is volledig digitaal en dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven tijdens de inschrijfperiode als de verkoop is gestart. Gewoon via jouw account. Je hebt dan een week de tijd om dat te doen. Daarna vindt de toewijzing plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen én je ziet het in jouw account.

Tip: Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete woning is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de financiële check.

  Financiële check
  Appartementen