Jouw nieuwe keuken

20 juli '21

De 22 luxe appartementen in KVL worden standaard opgeleverd met een volledig ingerichte keuken, voorzien van moderne en kwalitatieve apparatuur van Siemens en Bora. De uitstraling van de keuken kies je zelf, door je persoonlijke wensen en eigen smaak toe te voegen aan de standaard keuken. Lees hier alles over de basiskeukens van de verschillende appartementen en de mogelijkheden. Wil je een andere opstelling dan bespreek je dat later met de aannemer. Bekijk de standaard keukens.

image alt

Type A en E

De basis voor de keukens van de appartementen Type A en E in KVL is een wandopstelling in combinatie met een spoeleiland. Er zijn verder vele opties om je keuken naar eigen smaak en wens in te richten. Zo kun je kiezen uit diverse effen- en houtkleuren en zonder meerprijs zijn enkele kleuren ook in glanzende uitvoering leverbaar. Verder is er keuze uit een grote diversiteit aan grepen en knoppen en zijn lades én deuren voorzien van 'soft close', waardoor deze geruisloos sluiten. Apparatuur in de wandopstelling zoals inductiekookplaat, wandschouw, koelkast, combimagnetron zijn van Siemens. 

Het krasbestendige en duurzame composiet aanrechtblad met rvs spoelbak en geïntegreerde vaatwasser van Siemens maakt het plaatje compleet. Op en top luxe dus in KVL. Koken wordt nu een feestje. 

image alt

Type B, C en F

Standaard bij de appartementen type B, C en F is een wandopstelling. Het is een luxe greeploze keuken in wit hoogglans maar zonder meerprijs ook verkrijgbaar in diverse andere effen- en houtkleuren. Lades én deuren zijn voorzien van 'soft close', waardoor deze geruisloos sluiten. Lades én deuren voorzien van 'soft close', waardoor deze geruisloos sluiten.

De apparatuur in de wandopstelling zoals inductiekookplaat, wandschouw, koelkast, combimagnetron zijn van Siemens. Het aanrechtblad is van gemaakt van het stevige composiet. Zie jij jezelf hier koken?

image alt

Type D en G

De penthouses hebben een luxe keuken die opgesteld is met een kastenwand en kookeiland. Deze greeploze keuken is standaard in hoogglans wit. Wil je een andere kleur of structuur van is dat tegen meerprijs te realiseren. De kastenwand bestaat uit 2 hoge servieskasten en 2 hoge kasten waarvan 1 met een Siemens koel/vriescombinatie en in de andere kast heeft een combimagnetron van Siemens. 

Het keukeneiland heeft een inductiekookplaat van Bora met ingebouwde, een twist contactdoos, een rvs spoelbak, een composiet werkblad en staat haaks ten opzichte van kastenwand. In het eiland mag de geïntegreerde vaatwasser van Siemens niet ontbreken. 

Interesse? Meld je aan!

Zie jij jezelf al koken in één van de luxe keukens in KVL? Meld je dan nu aan bij jouw favoriete bouwnummer(s). Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen én jouw datum van aanmelden wordt geregistreerd. Deze datum speelt straks een belangrijke rol bij de toewijzing.

  Meer nieuws
  Bekijk alle appartementen