Nieuw aanbod appartementen KVl online

25 januari '21

De mooie uitgewerkte impressies zijn nog niet binnen maar we hebben toch al vast het aanbod met de diverse types appartementen bij het woningaanbod geplaatst. En dat betekent dat aanmelden voor de appartementen van KVL Centraal al kan! Welk appartement of penthouse spreekt jou het meest aan?

image alt

Verschillende types

Er zijn 2 kleine gebouwen met 4 woonlagen; gebouw A en gebouw B. Ze hebben elk een eigen entree maar delen de onderliggende parkeerkelder. Per gebouw zijn er verschillende types appartementen. Dat wil zeggen dat er verschil is in indeling, aantal slaapkamers en balkons. De penthouses zijn nagenoeg gelijk met hun 3 slaapkamers, inloopkast en 2 badkamers. En niet te vergeten een groot dakterras. Ga snel kijken welk type het meest interessant is voor je en meld je alvast aan.

Aanbod
image alt

Meld je aan voor de appartementen

Definitief zijn ze nog niet maar een prijsindicatie per appartementtype geeft wel aan waar je ongeveer rekening mee kunt houden. De prijzen zijn inclusief luxe afwerking zoals badkamer en keuken, warmtepomp en vloerverwarming. Er is vast een appartement voor jou bij! Meld je aan als belangstellende en blijf op de hoogte.

Appartementen
  Meer nieuws
  Aanbod