Binnenkort nieuw aanbod in KVL Centraal

20 januari '21

KVL Centraal is binnenkort 2 kleinschalige woongebouwen rijker in de herkenbare industriële sfeer van het momunentale terrein. Ben jij op zoek naar een appartement in Oisterwijk en dan ook nog eens midden in het hart van KVL? Dan hebben we goed nieuws voor je. Binnenkort kun je je al aanmelden voor deze appartementen.

image alt

Koopappartementen in KVL

De 2 gebouwen met 3 verdiepingen staan tussen De Lakfabriek en het U-gebouw. Er zijn 22 appartementen in verschillende groottes en aantal slaapkamers maar allemaal hebben ze een fijn balkon en zijn luxe afgewerkt. Onder de gebouwen is een verdiepte parkeerkelder dus altijd plek voor jouw auto. Vanuit de parkeerkelder brengt een lift je naar jouw appartement of penthouse. Elk gebouw heeft een portiek en per verdieping zijn 3 appartementen. Behalve de 3e verdieping, daar zijn de penthouses met een groot balkon en maar liefst 2 badkamers. Een fijne, levendige plek met alles bij de hand

Verwachte start verkoop

Achter de schermen zijn wij druk met het uitwerken van het plan, de impressies en nog veel meer. Aanmelden voor het plan kan nog niet maar abonneren op de nieuwsbrief van KVL kan wel (onderaan de pagina). Op het moment dat het aanbod op de website staat ontvang je daar automatisch bericht over. Vanaf dat moment kun je je ook aanmelden voor de appartementen. Als alles volgens planning verloopt dan start de verkoop begin 2e kwartaal 2021.

  Contact
  Mijn Eigen Huis