Huren in KVL Centraal

18 oktober '17

Woon je graag op een levendige, historische plek? Maar dan wel in een nieuw appartement met alle gemakken van deze tijd? Dan zijn deze huurappartementen in KVL Centraal écht iets voor jou. 

Kleine gebouwen

Op het binnenterrein van KVL Centraal, rechts van de Leerfabriek, komen in totaal 60 huurappartementen. Verdeeld over 4 kleinschalige gebouwen met 3 of 4 verdiepingen. Geen hoog appartementengebouw dus, zodat het dorpse & intieme gevoel van KVL behouden blijft.

Huren kan vanaf 2019

Maar voordat je hier kunt wonen, moet er eerst nog gebouwd worden natuurlijk. Bouwbedrijf van Santvoort bouwt de appartementen. Dit is dezelfde aannemer die ook de woningen in KVL West heeft gebouwd. De bouw is inmiddels in volle gang. Volgens de huidige planning worden de eerste huurappartementen begin 2019 opgeleverd.

Interesse?

BPD verhuurt zelf niet. Daarom hebben wij alle 60 appartementen verkocht aan BouwInvest. Zij gaan straks de appartementen ook verhuren. Mocht je interesse hebben? Kijk dan snel op de site van Bouwinvest waar je je kan registeren als geïnteresseerde.

  Op de hoogte blijven over KVL
  Meer over KVL Centraal