oplevering huurapp KVL Centraal

Nieuwe huurders in KVL Centraal

29 maart '19

Gisteren zijn de 60 huurappartementen op het KVL terrein opgeleverd. Bouwinvest nam als eigenaar de sleutels van deze 60 nieuwe appartementen in ontvangst. De nieuwe huurders kunnen nu snel hun intrek nemen in hun nieuwe appartement in KVL Centraal.

Knipoog naar het verleden

De 60 appartementen zijn verdeeld over 4 gebouwen die per 2 gekoppeld zijn door loopbruggen. Dit verwijst terug naar de historie van dit oude fabrieksterrein. Vroeger stonden de gebouwen hier ook zo met elkaar in verbinding. Het ontwerp van de gebouwen is van Diederendirrix architecten uit Eindhoven. De appartementen zijn gebouwd door Bouwbedrijf van Santvoort uit Veldhoven. Ze werden met 0 opleverpunten opgeleverd. Dit sluit helemaal aan op de visie van KVL waar kwaliteit en ambacht voorop staan. 

Ook wonen in KVL Centraal?

Voor meer informatie over de verhuur van deze appartementen kun je terecht op de site van Bouwinvest.

Naast deze huurappartementen komen er in KVL Centraal ook nog koopappartementen. Naar verwachting komen deze in het najaar van 2019 op de markt. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze appartementen? Abonneer je dan vrijblijvend op de nieuwsbrief van KVL. We sturen je een mail zodra er meer bekend is.

  Meer foto's van de huurappartementen?
  Planning van KVL Centraal