Appartementen met elkaar vergelijken

17 augustus '21

Er zijn 7 typen appartementen in de 2 gebouwen van KVL. Vind je het moeilijk om de verschillen tussen die appartementen te zien? Vergelijk ze dan eens met elkaar. Hoe je dat doet leggen we je graag uit.

image alt

Verschillen en overeenkomsten op een rij

Het aanbod bestaat 5 typen appartementen en 2 verschillende penthouses. Om je te helpen een keuze te maken vergelijk je de kenmerken van de appartementen met elkaar. Het is heel simpel, vink heel eenvoudig de bouwnummers aan die je met elkaar wilt vergelijken, klik vervolgens op de knop Vergelijk woningen en je krijgt een mooi overzicht. Handig toch?

Appartementen vergelijken

Gebouw A

De 4-kamer hoekappartementen zijn van type A. Er is één uitzondering en dat is het 3 kamer hoekappartement op de eerste woonlaag; type C. De tussenliggende 3-kamer appartementen zijn van type B. De penthouses op de bovenste woonlaag zijn type D.

Gebouw B

Gebouw B heeft net als gebouw A in totaal 11 appartementen. Hier liggen de 4-kamer hoekappartementen op elke woonlaag van het type E en de middelste zijn type F. De grote penthouses op de vierde woonlaag zijn van type G.

image alt

Brochure downloaden

Heb je een keuze gemaakt? Dan is het misschien handig voor je om de brochure(s) van jouw favoriete appartementen te downloaden. Ga naar het woningaanbod, klik op het bouwnummers en scroll naar onder. Bij de knop “brochure aanvragen” laat je jouw gegevens achter. Na het invullen ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel kan uitprinten. Je kunt dit zo vaak herhalen als je zelf wilt!

Bekijk de appartementen
  Planning
  Appartementen