Verkoopprocedure KVL appartementen

16 augustus '21

Binnenkort start de online verkoop van de 22 appartementen van KVL. Graag nemen wij jou mee in de verkoopprocedure en stellen we je voor aan de makelaar. Maar het begint met het krijgen van een optie. Daarvoor hanteren wij een transparante procedure.

De toewijzing

Als de verkoop start heb je een bepaalde periode om jouw voorkeuren door te geven via Mijn Eigen Huis. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij onderstaande opeenvolgende criteria:

Wij streven naar een optimale bezetting van alle bouwnummers. Dat betekent dat - als jij de enige bent met een voorkeur voor een bepaald bouwnummer - dat bouwnummer aan jou wordt toegewezen. Ook als dit niet je eerste voorkeur is. Dat geldt niet voor inschrijvers die een financiële check hebben gedaan. Die krijgen te allen tijde het eerste vrije bouwnummer van hun hoogste voorkeur toegewezen.

Jouw makelaar voor KVL

image alt

Lelieveld makelaardij

Het team van Lelieveld makelaardij is een goede bekende van KVL. Zij verkopen al vanaf het eerste uur woningen op deze historische locatie in Oisterwijk. Als plaatselijke makelaar zijn zij al jaren betrokken bij nieuwbouw in en om Oisterwijk, ervaring met nieuwbouwwoningen is dus ruim aanwezig! Lelieveld makelaardij is een vertrouwd en vakkundig makelaarskantoor met een hecht team, dat altijd voor de beste match gaat! Er zijn 3 vestigingen maar voor KVL is vind je het kantoor in het oude stationsgebouw, midden in het centrum van Oisterwijk.

Lelieveld makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

  Online kopen
  Appartementen