Zo gaan de appartementen eruit zien

31 maart '21

Benieuwd hoe de appartementen en penthouses in KVL er uit gaan zien? Wij hebben interieur- en exterieurimpressies laten maken om jou een beter beeld te geven. En wat zijn ze mooi geworden! Bekijk de beelden snel bij het woningaanbod en vind jouw favoriete appartement in het gebouw.

image alt

Mooi van buiten én van binnen

Kijk eens goed naar het ontwerp van de appartementen gebouwen. Vind je ook niet dat het perfect bij de oude gebouwen van KVL past? De 22 koopappartementen zijn verdeeld over 2 gebouwen. Gebouw A heeft appartementen met een balkon gericht op het zuiden en die van Gebouw B liggen op het zuidwesten. Er zijn 3-kamerappartementen, 4-kamerappartementen en penthouses. Keus genoeg in KVL!

image alt

Veilige parkeerkelder

Onder de 2 appartementengebouwen op het KVL terrein ligt een halfverdiepte parkeergarage. De ingang is in gebouw A aan de straat Ketelhuis. Ook zijn in de parkeerkelder de (fieten)bergingen van de appartementen en fietsenstalling. Er is een fietsgoot die het je makkelijk maakt om met de fiets aan de hand naar beneden en naar boven te lopen. De garage wordt afgesloten met een hek.

Verwachte start verkoop

Heb je interesse in zo'n luxe appartement in KVL? Meld je dan aan als belangstellende, je hoort dan binnenkort wanneer de verkoop gaat starten. Naar verwachting zal dat nog voor de zomervakantie zijn.

  Account aanmaken
  Appartementen