Opgeleverd

Bouwupdate KVL Dorp juli 2022

31 juli '22

Met de bouwvakvakantie voor de deur hebben we voor de zomer deze laatste update van de bouw van KVL Dorp fase 3. Het schiet in elk geval al lekker op!

image alt

Verdiepingsvloeren

De eerste verdiepingsvloeren van blok 3 liggen en de installateurs zijn afgelopen week nog bezig om het leidingwerk op de vloeren aan te brengen. Na de vakantie gaat de aannemer hiermee verder zodat in de eerste week na de bouwvak deze vloer met beton gestort kan worden.

Voor blok 2 staan de stempels klaar zodat in de eerste week na de vakantie de eerste verdiepingsvloeren gelegd worden. De lijmer is ongeveer halverwege met het lijmwerk van de begane grond van blok 1. Na de vakantie gaat hij hiermee verder en zullen de vloeren van de eerste verdieping in de 2e week na onze vakantie geplaatst worden. 

Fijne zomervakantie

Het is zomer en dat betekent dat velen van ons de koffers pakken, de caravan klaarmaken, reisdocumenten tevoorschijn halen en vertrekken naar een locatie in binnen- of buitenland om zich helemaal af te sluiten van de waan van alledag. Maar ook voor diegene die thuisblijven een goed moment om de rust te pakken. Voor iedereen een fijne zomer toegewenst!

  Woningen
  Meer nieuws