KVL Dorp
Logo Logo

Anderhalve week na de toewijzing van de nieuwe woningen in KVL Dorp en de 1e handtekening staat al onder het koopcontract.

Lees verder

De toewijzing van de 1e fase met 50 woningen in KVL Dorp is vandaag gedaan. Ook voor deze nieuwe fase met nieuwbouwwoningen in KVL was weer veel animo.

Lees verder

Vandaag start de verkoop van de eerste woningen in de nieuwe buurt KVL Dorp in Oisterwijk. Benieuwd of er ook een huis voor jou bij zit?

Lees verder

Ja hoor bijna is het zover! Heel binnenkort gaan de eerste woningen in KVL Dorp in verkoop. Benieuwd wanneer?

Lees verder

De verkoop van de eerste 50 woningen in KVL Dorp start binnenkort. Maar hoe werkt dat eigenlijk zo'n online verkoop?

Lees verder

De allereerste 50 woningen in KVL Dorp gaan binnenkort in verkoop. Heb je interesse? Dan wil je vast graag weten wat jouw favoriete woning gaat kosten.

Lees verder

Als je kiest voor een nieuwe woning in KVL Dorp kun je in aanmerking komen voor extra voordeel op je hypotheek. Dit komt omdat de woningen voldoen aan de voorwaarden voor een duurzame en milieubewuste woning.

Lees verder

Nooit meer koude voeten!

Niet alleen de buitenkant, maar zeker ook het comfort en de afwerking aan de binnenkant van je woning is belangrijk. Wil je meer weten over de afwerking van de nieuwe woningen in KVL Dorp?

Lees verder

De impressies van de verschillende woningtypes in KVL Dorp zijn klaar! Ben jij benieuwd hoe de woningen in deze nieuwe wijk er uit komen te zien?

Lees verder

Je hoort positieve verhalen van eerdere kopers en je bent zelf ook tevreden. Zou jij dan met een andere aannemer in zee gaan?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?