KVL Dorp
Logo Logo

In KVL Dorp komen meer huurwoningen. Dat betekent dat er in de 2e fase geen rij- en hoekwoningen in verkoop gaan. Wel tweekappers en een vrijstaande woning.

Lees verder

Onmisbare stylingtips

Een nieuw huis betekent ook een nieuw of aangepast interieur. En niets is leuker dan daar al in een vroeg stadium over na te denken. Zit je even vast met je creativiteit? Deze tips helpen je weer verder op weg naar je droominterieur.

Lees verder

De verkoop van 35 nieuwe woningen in KVL Dorp fase 2 zou dit najaar starten. Helaas wordt dit een paar maanden later.

Lees verder

Huren in KVL

Wil jij ook graag wonen in KVL? Maar dan het liefst in een huurwoning? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Lees verder

Gas in KVL Dorp

Gasloze woningen zijn de toekomst. Maar waarom krijgen de woningen in KVL Dorp dan nog een gasaansluiting?

Lees verder

Vandaag is de bouw begonnen van eerste 50 nieuwe woningen in KVL Dorp.

Lees verder

Een nieuw huis betekent een nieuwe start. Zo kun je de keuken en badkamer helemaal naar jouw wens maken. Wij helpen je daarbij graag op weg met trends en tips voor keuken en badkamer.

Lees verder

Als je kiest voor een nieuwe woning in KVL Dorp kun je in aanmerking komen voor extra voordeel op je hypotheek. Dit komt omdat de woningen voldoen aan de voorwaarden voor een duurzame en milieubewuste woning.

Lees verder

De straten in KVL krijgen namen die refereren aan de geschiedenis van het terrein. Benieuwd in welke straat jouw nieuwe huis in KVL Dorp komt te staan?

Lees verder

De grond van het voormalige KVL fabrieksterrein was vervuild. Daarom is hier extra veel aandacht besteed aan de bodemgesteldheid. Zo ook voor de nieuwe buurt KVL Dorp.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?