KVL Dorp
Logo Logo

Gas in KVL Dorp

Gasloze woningen zijn de toekomst. Maar waarom krijgen de woningen in KVL Dorp dan nog een gasaansluiting?

Lees verder

Vandaag is de bouw begonnen van eerste 50 nieuwe woningen in KVL Dorp.

Lees verder

Een nieuw huis betekent een nieuwe start. Zo kun je de keuken en badkamer helemaal naar jouw wens maken. Wij helpen je daarbij graag op weg met trends en tips voor keuken en badkamer.

Lees verder

Als je kiest voor een nieuwe woning in KVL Dorp kun je in aanmerking komen voor extra voordeel op je hypotheek. Dit komt omdat de woningen voldoen aan de voorwaarden voor een duurzame en milieubewuste woning.

Lees verder

De straten in KVL krijgen namen die refereren aan de geschiedenis van het terrein. Benieuwd in welke straat jouw nieuwe huis in KVL Dorp komt te staan?

Lees verder

De grond van het voormalige KVL fabrieksterrein was vervuild. Daarom is hier extra veel aandacht besteed aan de bodemgesteldheid. Zo ook voor de nieuwe buurt KVL Dorp.

Lees verder

Nu (bijna) alle woningen in de 1e fase van KVL Dorp verkocht zijn, is het de hoogste tijd voor de volgende fase met nieuwe woningen.

Lees verder

Onverwacht is er een nog nieuw te bouwen 2/1 kap woning teruggekomen in KVL Dorp fase 1. Interesse in deze woning?

Lees verder

Alle seinen staan op groen! De bouw van de 1e fase met 50 nieuwbouw woningen in KVL Dorp kan van start.

Lees verder

Het nieuwe jaar begint goed! De omgevingsvergunning van de 1e fase met 50 woningen in KVL Dorp is namelijk onherroepelijk. Wat moet er nu nog meer gebeuren voordat de bouw kan starten?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?