impressie 2/1 kap L met garage

Allerlaatste kans

3 april '18

Was jij er de vorige keer te laat bij of ben je nu pas echt op zoek naar een nieuwe 2-onder-1-kapwoning in KVL Dorp? Stop dan met zoeken en kijk eens naar deze ruime woning met garage in de 1e fase van KVL Dorp. De bouw van deze woning start begin juni.

Nieuw wonen in dorpse stijl

Deze bruin-gemetselde woning met garage ligt op een perceel van bijna 325 m2. 

De woning is helemaal compleet met een mooie keuken en luxe badkamer. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamer en op de zolder is standaard nog een 4e slaapkamer. Lekker veel ruimte!
Verder heeft de woning onder andere zonnepanelen op het dak en vloerverwarming op de begane grond. Van alle gemakken voorzien dus. En omdat deze woning zo duurzaam is afgewerkt is, bestaat de mogelijkheid om voor dit huis een Groenhypotheek af te sluiten. Dat levert je mooi voordeel op met je hypotheek.

Kijk onder het kopje Woningen voor meer kenmerken van dit bouwnummer (bwnr 95). Ook vind je daar de verkooptekening, brochure, technische omschrijving en meer/minderwerklijst.

Bouw start juni 2018

Alle overige woningen in deze fase zijn al verkocht en ook de vergunningen liggen er. Geen onzekerheden meer dus: de bouw van deze woning start begin juni.

Interesse?

Is dit wat je zoekt? Neem dan snel contact op met Louise Vugts van Lelieveld Makelaardij uit Oisterwijk (Tel: 013 - 521 0222) of bel Martijn Vogelaars van BPD (Tel: 040 -26 59 859). 

  Ga naar het woningaanbod
  Financieren met de Groenhypotheek