Opgeleverd

Afwerking woningen KVL Dorp

21 september '17

Iedereen die een nieuwe woning koopt, wil natuurlijk dat zijn huis goed is afgewerkt. Zowel aan de binnenkant als rondom de woning. Voor de woningen in KVL Dorp is daarom gekozen voor mooie en kwalitatief hoogwaardige producten.

Materialen met naam

Denk hierbij bijvoorbeeld aan kranen van het merk Grohe en Mosa tegels. Alle woningen in KVL Dorp hebben standaard een complete keuken met o.a. een vaatwasser. Wat er precies in de badkamer komt verschilt per woningtype, maar overal is het sanitair van het kwaliteitsmerk Villeroy & Boch. Daarnaast heeft iedere woning op de begane grond vloerverwarming. Nooit meer koude voeten dus! 

Duurzaam

Maar ook op het gebied van duurzaamheid hebben de nieuwe woningen in KVL Dorp veel te bieden.
Zo komen op alle woningen in KVL Dorp extra veel zonnepanelen en kun je zelf al de nodige energie opwekken. Dat is goed voor het milieu en het scheelt jou weer aanzienlijk in je maandelijkse elektriciteitsrekening. Onder andere door deze panelen voldoen de woningen ook nog eens aan de nieuwste energie-eisen (EPC-norm 0,26) waardoor je in aanmerking kunt komen voor een "groene" hypotheek. En dat betekent extra voordelig lenen bij de bank.

  Bekijk de woningen
  Meer over een Groenhypotheek