Opgeleverd

Jouw nieuwe keuken en badkamer

24 oktober '21

De 19 woningen in KVL Dorp fase 3 worden allemaal opgeleverd met een volledig ingerichte keuken, voorzien van moderne en kwalitatieve apparatuur van Whirlpool of Siemens. En het is goed om te weten dat jouw nieuwe woning woning ook een volledig afgewerkte badkamer en toilet krijgt. Helemaal gebruiksklaar!

De keuken, het kloppende hart van jouw huis

De keuken is niet zomaar een ruimte in huis. Het is een plek waar je samenkomt met je gezin of een gezellig drankje drinkt met vrienden en waar je de heerlijkste maaltijden bereidt. Hét kloppende hart van jouw huis. Het is daarom belangrijk dat je een keuken kiest die past bij jouw levensstijl en woonwensen. 

image alt

Keuken met apparatuur

Alle woningen hebben in de basis een Nuva keuken in rechte wandopstelling. Uitgevoerd in mat wit en voorzien van Whirlpool apparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast, afzuigschouw en combimagnetron. Wil je een andere kleur? Dat kan zonder meerprijs ook. Er is een grote diversiteit aan grepen en knoppen. De lades én de deuren zijn voorzien van 'soft close' waardoor de geruisloos sluiten.

Bouwnummers 184 en 188
Er zijn 2 hoekwoningen waarvan de keuken iets afwijkt ten opzichte van de andere woningen. Dat zijn de hoekwoningen met bouwnummer 184 en 188. Deze keukens worden uitgevoerd in hoogglans wit en greeploos en in een rechte wandopstelling. Zonder meerprijs ook verkrijgbaar in andere kleuren. In de basis apparatuur is de apparatuur van Siemens.

Naar de woningen

Badkamer en sanitair

De tijd dat je na de oplevering nog flink aan de slag moest om je nieuwe huis de luxe te geven die je wilde, is verleden tijd. Heb jij een woning op het oog in KVL Dorp? Dan is het goed om te weten dat die woning wordt opgeleverd met een volledig afgewerkte badkamer en toilet. Helemaal gebruiksklaar! Heb je zelf specifieke wensen? Je kunt de badkamer en het toilet naar eigen wens aanpassen in overleg met onze sanitair leverancier.

image alt

Lekker douchen

Alle sanitair is van Villeroy & Boch, type Architectura en in wit uitgevoerd. De kranen zijn van Grohe Eurostyle voor het fonteintje, de kraan op de wastafel in de badkamer is van Grohe Eurosmart. De wastafel is 60 cm breed met daarboven een grote spiegel.

Om  helemaal tot rust te komen neem je een heerlijk warme douche! De douchehoek heeft een douchemengkraan van Grohe Eurosmart. Om de handdoeken lekker te verwarmen is er de elektrische badkamerradiator van Radson type Flores

Woningen
  Meer nieuws
  Bekijk alle woningen