Opgeleverd

Alles online te vinden

5 oktober '17

Vandaag start de verkoop van de eerste woningen in KVL Dorp. Alle informatie over de woningen staat nu online en je kunt deze downloaden vanuit je Mijn Eigen Huis account wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat ook helemaal online via jouw eigen account.

Waar vind je de verkoopstukken?

Onderaan de pagina vind je een link naar alle verkoopstukken, maar als je inlogt in je Mijn Eigen Huis account kun je ook alle verkoopstukken van de woningen terugvinden én downloaden. Denk hierbij aan de verkooptekeningen, afwerking en sanitair- en keukendocumentatie. Lees het op je gemak door en geef daarna, ook via je eigen account, je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met woensdag 11 oktober. Daarna volgt de toewijzing. Uiterlijk vrijdag 13 oktober hoor je of je een woning toegewezen hebt gekregen.

Nog geen account?

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account aangemaakt? Doe dat dan alsnog anders kun je je niet inschrijven voor deze woningen in KVL Dorp.

Maak een persoonlijk account aan

Zie jij jezelf al wonen in KVL Dorp?

In KVL woon je niet in een doorsnee wijk, maar in een bijzondere woonbuurt tussen historische gebouwen. Een plek waar het bruist van de energie. En ook nog op loopafstand van boetiekjes, winkels en de gezelligheid van De Lind.

De woningen in KVL Dorp zijn geïnspireerd op de dorpse gezelligheid die Oisterwijk nog kent. Veel verschillende woningen, de kleuren, de luiken en de kleinere straatjes kenmerken deze nieuwe buurt. 

Voor welke woning in KVL Dorp je ook gaat, je koopt hier een nieuw huis met alle gemak en comfort van nu. Denk hierbij aan vloerverwarming op de begane grond en extra veel zonnepanelen op iedere woning. En een mooie plus is dat deze woningen milieubewust en duurzaam zijn. Dat bespaart je maandelijks geld & is ook nog goed voor het milieu!

En tenslotte niet onbelangrijk......de bodem in KVL Dorp is grondig gesaneerd. Dat geeft ook een fijn gevoel. 

  Meer over de toewijzing
  Download alle stukken over de woningen