Opgeleverd

Afwerking woningen KVL Dorp

26 november '18

Iedereen die een nieuw huis koopt, gaat er van uit dat die woning afgewerkt wordt met kwalitatief hoogwaardige & energiezuinige materialen. Een huis met energieklasse A. Dat is immers het voordeel van een nieuwbouwwoning. 

Overal warme voeten

En dat mag je ook verwachten van de woningen in de 2e fase van KVL Dorp. Op de begane grond, 1e én 2e verdieping krijgen de woningen standaard vloerverwarming. Zo heb je overal in huis warme voeten. En mocht je in de toekomst je cv-ketel willen vervangen voor bijvoorbeeld een lucht/warmtepomp dan ben je alvast goed voorbereid. Doordat overal al vloerverwarming ligt, hoef je dan geen nieuw verwarmingssysteem meer aan te leggen. 

Zonnepanelen

Ook krijgen de woningen standaard zonnepanelen zodat je zelf energie kunt opwekken. Dat is goed voor het milieu en het scheelt jou weer aanzienlijk in je maandelijkse elektriciteitsrekening.

E-rijders welkom!

Alle woningen in de 2e fase krijgen bij de inrit standaard een electrapunt voor de oplader van een elektrische auto. Zo ben je gelijk voorbereid op duurzaam rijden. 

Materialen met naam

En naast een goede afwerking op duurzaamheidsgebied, komen er ook A-merk materialen in de woningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kranen van het merk Grohe, Mosa tegels en sanitair van het kwaliteitsmerk Villeroy & Boch.

De woningen krijgen standaard een complete keuken met diverse apparatuur zoals een vaatwasser en koelkast van het merk Siemens. Ook komt er al een inductie kookplaat in de keukens, zodat het gebruik van gas in de woning écht minimaal wordt.

Ook financieel voordeel

Onder andere door deze duurzame afwerking voldoen de woningen aan moderne energie-eisen (EPC-norm 0,26) waardoor je in aanmerking kunt komen voor een "groene" hypotheek. En dat betekent extra voordelig lenen bij de bank.

  Waarom nog gas in KVL?
  Meer over een Groenhypotheek