Maak alvast kennis met de makelaar

29 juni '21

Het aankoopproces van een nieuwbouwwoning van KVL Dorp fase 3 en de appartementen van KVL Centraal verloopt straks volledig digitaal. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We stellen het team graag aan je voor.

image alt

Lelieveld Makelaardij

Het team van Lelieveld makelaardij is een goede bekende van KVL. Zij verkopen al vanaf het eerste uur woningen op deze historische locatie in Oisterwijk. Als plaatselijke makelaar zijn zij al jaren betrokken bij nieuwbouw in en om Oisterwijk, ervaring met nieuwbouwwoningen is dus ruim aanwezig! Lelieveld makelaardij is een vertrouwd en vakkundig makelaarskantoor met een hecht team, dat altijd voor de beste match gaat! Er zijn 3 vestigingen maar voor KVL is vind je het kantoor in het oude stationsgebouw, midden in het centrum van Oisterwijk.

Lelieveld makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk
[email protected]
 

Start verkoop

Momenteel zijn we druk bezig met de uitwerking van de woningen van KVL Dorp fase 3 en de documenten van de appartementen. Zodra wij alles klaar hebben hoor je wanneer de verkoop kan starten. Dat zal naar verwachting rond september/oktober zijn. Heb je nog even geduld?

  Een woning kopen
  Woningaanbod