Logo Logo

Wat is er te doen op KVL

KVL Centraal is het hart van KVL waar allerlei bedrijvigheid is. De oude gebouwen van de leerfabriek hebben allemaal een andere functie gekregen. Koop ambachtelijk gebakken brood bij Robèrt, drink een versgebrande kop koffie bij de koffiebranderij, leef je uit tijdens een dansworkout of bezoek een interessante expositie of een concert. Er is altijd wel iets te doen en het mooie is dat je er zo bent. 

Elke dag vers brood
Drink koffie van versgebrande bonen, doe een dansworkout of bezoek een expositie

Voorzieningen in Oisterwijk

Alles wat je aan voorzieningen nodig hebt, heeft Oisterwijk: supermarkten, medische voorzieningen, sportclubs, kinderopvang en scholen op allerlei niveaus. Zoek je de rust van de natuur dan liggen bossen, vennen en heiden heel dichtbij!

Onderwijs en zorg

Van basisscholen en voortgezet onderwijs tot voortgezet onderwijs, in Oisterwijk vind je ze allemaal. Gaan je kinderen naar een school in Tilburg of een andere stad? Dan kunnen ze gemakkelijk de trein of bus pakken; het station ligt om de hoek! Voor medische zorg zijn er meerdere huisartsen, fysio praktijken, etc.

Winkelen en uitgaan

Er zijn genoeg winkels in de omgeving. Het centrum van Oisterwijk heeft kleine unieke winkeltjes maar ook de wat grotere ketens. De wekelijkse markt is elke donderdag op de Lind. Uit eten, gezellig borrelen met vrienden of naar het theater? In het bourgondische Oisterwijk zijn verschillende restaurants, terassen en cafeetjes. Je kunt je hier heerlijk vermaken. 

Sport en ontspanning

Voor sport en beweging ga je naar het zwembad, fitnesscentrum, de voetbalvereniging, tennisbaan of hockeyveld. Of wat denk je van relaxen in de sauna? 

Natuur en recreatie

Parel in 't groen is de bijnaam van Oisterwijk. Prachtige wandel- en fietsroutes lopen door de diverse natuurgebieden, langs beken en schitterende vennen. Het is daarom niet vreemd dat toeristen ook de weg naar Oisterwijk weten te vinden. Maar jíj woont hier straks heel dichtbij. Trek je wandelschoenen aan en ga er met je familie op uit in de Oisterwijkse natuur. 

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?