Logo Logo

Alle seinen staan op groen! De bouw van de 1e fase met 50 nieuwbouw woningen in KVL Dorp kan van start.

Lees verder

Het nieuwe jaar begint goed! De omgevingsvergunning van de 1e fase met 50 woningen in KVL Dorp is namelijk onherroepelijk. Wat moet er nu nog meer gebeuren voordat de bouw kan starten?

Lees verder

Deze week wordt de 47 ste handtekening gezet in KVL Dorp. Er zijn nu nog maar 3 woningen van deze 1e fase beschikbaar. Benieuwd welke?

Lees verder

Anderhalve week na de toewijzing van de nieuwe woningen in KVL Dorp en de 1e handtekening staat al onder het koopcontract.

Lees verder

De toewijzing van de 1e fase met 50 woningen in KVL Dorp is vandaag gedaan. Ook voor deze nieuwe fase met nieuwbouwwoningen in KVL was weer veel animo.

Lees verder

Vandaag start de verkoop van de eerste woningen in de nieuwe buurt KVL Dorp in Oisterwijk. Benieuwd of er ook een huis voor jou bij zit?

Lees verder

Ja hoor bijna is het zover! Heel binnenkort gaan de eerste woningen in KVL Dorp in verkoop. Benieuwd wanneer?

Lees verder

De verkoop van de eerste 50 woningen in KVL Dorp start binnenkort. Maar hoe werkt dat eigenlijk zo'n online verkoop?

Lees verder

De allereerste 50 woningen in KVL Dorp gaan binnenkort in verkoop. Heb je interesse? Dan wil je vast graag weten wat jouw favoriete woning gaat kosten.

Lees verder

Als je kiest voor een nieuwe woning in KVL Dorp kun je in aanmerking komen voor extra voordeel op je hypotheek. Dit komt omdat de woningen voldoen aan de voorwaarden voor een duurzame en milieubewuste woning.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?