De wijken op KVL

KVL bestaat uit verschillende wijken. West, Centraal en Dorp. Elke wijk heeft een andere woonsfeer en bestaat uit verschillende woningtypes. Welke wijk past bij jou?

image alt

KVL Dorp - Voel je thuis

Een eigentijds verlengstuk van het Oisterwijkse dorp. Met 125 nieuwe woningen is KVL Dorp een wijk waar mensen elkaar kennen en elkaar groeten op straat. Een wijk die symbool staat voor de Brabantse gastvrijheid en hartelijkheid. Een wijk waar je je thuis voelt. KVL Dorp ligt ten noorden van het monumentale hart van het KVL terrein. Aan de rand van deze wijk haken wonen en ambachtelijke bedrijvigheid haken op elkaar aan. De ruim opgezette (rij)woningen onderscheiden zich door de kleur van het metselwerk. De tintverschillen binnen een rij woningen worden zorgvuldig op elkaar afgestemd. 

Bekijk KVL Dorp
image alt

KVL Centraal - Levendig

In KVL Centraal woon je niet in een doorsnee wijk, maar in een buurt waar oud en nieuw bij elkaar staan. Je woont hier in een loftappartement in de gerestaureerde Lakfabriek of in één van de prachtige appartementen in het hart van KVL. Hip, industrieel of nieuw en van alle gemakken voorzien. Het is een mix van wonen, werken en inspireren. Er is altijd wel iets te doen en het mooie is dat je er zo bent. Kopje koffie drinken in het grand café, ambachtelijk brood halen bij Robèrt of een expositie bekijken bij het Keramisch centrum. En ook nog op loopafstand van boetiekjes, winkels en de gezelligheid van De Lind in het centrum van Oisterwijk.

Bekijk KVL Centraal
image alt

KVL West - Gezinswijk

KVL West is een fijne wijk waar kinderen lekker veilig op straat spelen. De sfeer van de jaren 30 herken je overal. Bloembakken bij de erkers, gemetselde muurtjes, groene haagjes en een stoepje voor het huis waar je zo'n leuk bankje plaatst. Een échte gezinswijk waar je gezellig koffie drinkt met je buren! Het was dan ook geen verrassing dat alle woningen en bouwkavels in KVL West snel waren verkocht. 

Bekijk KVL West
Wat is jouw droomhuis? Bekijk het huidige aanbod
Wat is de planning? Bekijk de planning