Bereikbaarheid

Of je elke dag met de trein naar je werk gaat of liever de auto pakt, vanuit KVL ben je zo onderweg naar je bestemming. Het station ligt op een paar fietsminuten afstand. Met de auto zit je zo op de snelweg richting Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch. Nog even een vrijdagmiddagborrel of een hapje eten op De Lind? Pak je fiets, je bent er zo!

image alt

Spring maar achterop

Vanuit je nieuwe huis op KVL fiets je in 5 minuten naar het centrum van Oisterwijk om naar school te gaan, te winkelen, een hapje te eten of gezellig een kop koffie te drinken bij de vele café's. Liever fietsen in de natuur van Oisterwijk? Ook dat ligt maar op 10 minuten fietsen van KVL.

image alt

Met de auto

De ligging van KVL is ideaal. Via de Almijstraat ben je met de auto in 5 minuten in het centrum van Oisterwijk. Net zo snel rijd je naar de snelwegen A58 en A65. Werk je in de grotere steden Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch dan ben je er binnen 30 minuten. Vermijd je liever de drukke snelwegen dan is de provinciale weg N65 ook dichtbij. 

image alt

In sneltreinvaart op weg

Trein of bus, je bent snel bij het station van Oisterwijk. Op de fiets is het zo'n 2 minuten of zelfs te voet is het maar 5 minuutjes. Hier stap je op de trein of bus richting Tilburg en Breda en de andere kant op richting Eindhoven of 's-Hertogenbosch. Ga je lopend naar de trein of pak je toch even snel de fiets? Het maakt niet uit, je bent er zo!

Waar ligt KVL? Kijk waar KVL ligt
Waar wil jij wonen? Bekijk de wijken van KVL